Main menu Robot.hr web shop 0

Izjava o sigurnosti

Sigurnost plaćanja

Sigurost podataka na putu između vašeg računala i poslužitelja usluge T-Com Pay Way sustava osigurana je korištenjem enkripcije i sigurnosnim protokolom. Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korištenjem algoritama te tajnih i javnih kjučeva. Podaci koji se prenose preko ovih stranica zaštićeni su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola. SSL protokol enriptira podatke prilikom unosa preko web sučelja čime stvara siguran kanal za prijenos informacije i onemogućava nedozvoljeni pristup podacima prilokom komunikacije između korisnikovog računala i servera, i obratno. Korisnički podaci koji se prenose Internetom zaštićeni su 128 bitnim SSL protokolom enkripcije podataka. 128 bitna enkripcija sa SSL protokolom je trenutno najjači standard u zaštiti komunikacija i razmjen podataka preo interneta i koriste ga vi ozbiljni korisnici koji djelomično ili u potpunosti obavljaju određenu komunikaciju preko Interneta. Poslužitelj koji obavlja online plaćanje nalazi se u privatnoj mreži zaštićenoj dvostrukim slojem vatrozida (firewall) i sprečava neautorizirani pristup. Razmjena podatka između T-Com-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola.

Podaci o kreditnoj kartici

Robot Web Shop za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristi T-Com Pay Way sustav. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka i  i MD5 algoritam.
Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.
Djelatnicima Robot Web trgovine ni u jednom trenutku nije omogućen pristup broju vaše kreditne kartice. Dostupan im je samo broj autorizirane transakcije.

Oni imaju ovlaštenje za naplatu transakcije u cijelom iznosu ili djelomično, ili otkazivanje transakcije.

ax_jamstvo mastercard_securecode verified_by_visa DCI_App_Display

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Robot Commerce d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Robot Commerce d.o.o. jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca, osim ako je na to obvezan zakonom ili odlukom nadležnog tijela vlasti.

Svi djelatnici Robot Commerce d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.