Main menu Robot.hr web shop 0

Dostava

Opći uvjeti dostave za robu kupljenu putem web trgovine

Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu, ovisno o ukupnoj masi cijele isporuke:

Ukupna masa isporuke:

Cijena dostave (uključen PDV)

0,1 kg -20 kg

30Kn

20,1 kg - 50 kg

50Kn

Preko 50,1 kg

80 Kn

Iznimka su glomazne isporuke – kod kojih “volumenska” masa prelazi stvarnu masu proizvoda. Volumenska masa se obračunava po formuli: Širina*dužina*visina (vrijednost u metrima) * 167 = volumenska težina

Rok isporuke

Dostavna služba dostavlja u roku 2 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Rok počinje od dana kad ROBOT COMMERCE d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu, ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica, za sve uplate zaprimljene do 12 sati tog dana. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Raspored dostave za otoke možete vidjeti na linku DOSTAVA OTOCI

Izračun cijene dostave

Prilikom narudžbe na web shopu sustav automatski izračunava cijenu dostave za Vašu isporuku i trošak dostave dodaje ukupnom iznosu za uplatu.

Osobno preuzimanje

Ukoliko ne želite dostavu, već robu želite osobno preuzeti u nekoj od ROBOT trgovina, molimo da prilikom narudžbe odaberete opciju:

  • Bez dostave - osobno preuzimanje u nekoj od ROBOT trgovina  0,00 kn

Prilikom odabira te opcije odaberite trgovinu u kojoj želite preuzeti naručenu robu. Osobno preuzimanje je moguće u roku 1-10 dana po primitku uplate, ovisno o dinamici isporuke za pojedine trgovine. U pravilu svaka trgovina dobija robu jednom tjedno, tako da nema dugih čekanja. Naši prodajni predstavnici će Vas mailom ili telefonski obavijestiti kad je roba spremna za preuzimanje u odabranoj trgovini.

Ostali uvjeti dostave

Molimo Vas da provjerite ambalažu kod preuzimanja proizvoda. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, kupac je dužan odmah reklamirati proizvod dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac prilikom uručenja treba obvezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 3 dana od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt (izuzev nekih otoka gdje dostavljamo samo u trajektnu luku - vidi Raspored dostave na otoke - OVDJE ). Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Nemogućnost isporuke

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

 

Uvjeti dostave za robu kupljenu u ROBOT trgovinama

Uvjete i cijenu dostave za robu kupljenu u ROBOT trgovinama molimo potražite u trgovini u kojoj ste izvršili kupovinu.